Vízálló hordozható napelemes napelemes töltő BigBlue SL-CP001B 10000mAh

Vízálló hordozható napelemes napelemes töltő BigBlue SL-CP001B 10000mAh

8426 Ft

24 hónap

Elfogyott

SKU: 034618 Kategóriák: , ,

BigBlue SL-CP001B vízálló hordozható napelemes töltő

Kempingezni vagy túrázni megy? Többé nem kell aggódnia, hogy a telefonja a legfontosabb pillanatban lemerül! A BigBlue napelemes töltője egy 10000 mAh-es powerbank, ami elég áramot fog biztosítani az eszközeinek! 2 USB porttal lett felszerelve, valamint IPX4 vízállóságú, a beépített napelemnek köszönhetően pedig napenergiával is feltöltheti a powerbankot!

Töltse fel az eszközeit!

Használja a környezetbarát napenergiát, amivel kényelmesen feltöltheti az eszközeit! A BigBlue napeleme powerbankként használható, ami 10000 mAh-es kapacitással rendelkezik. Ez elegendő ahhoz, hogy kétszer felöltsön egy Samsung Galaxy S8-at, 3,8 alkalommal egy Iphone 8-at és 3,5 alkalommal egy Iphone 7-et. A töltő kompatibilis többek között okostelefonokkal, tabletekkel és digitális kamerákkal is.

Beépített napelem

Nincs lehetősége kábel segítségével feltölteni a powerbankot? Vagy egy olyan kirándulásra indul, ahol nem lesz áram, esetleg csak nagyon korlátozottan? Ez többé nem probléma! A töltő egy magas teljesítményű napelemmel lett felszerelve, így egyszerűen feltöltheti a könnyen elérhető napenergiával. A töltöttségi állapotot a beépített kijelzőn ellenőrizheti.

Elengedhetetlen az utazáshoz!

A töltő rendkívül könnyű, így nem fog nagy terhet jelenteni utazás közben, hogyha pedig szeretné, akkor még a hátizsákjára is csatolhatja! A beépített LED zseblámpája jól fog jönni éjszaka, emellett pedig rendkívül strapabíró és porálló, valamint IPX4 vízállóságú, így a legkeményebb időjárási körülményeknek is ellenáll! Vigye magával a következő túrázás során és használja a napenergiát, bármerre is jár!

Töltsön egyszerre 2 készüléket is!

Többé nem kell megvárnia, hogy az egyik készüléke feltöltsön, mielőtt egy másikat is csatlakoztatna. A töltő 2 USB porttal lett felszerelve, amivel 2.1 A-ig tud tölteni, valamint egy további micro USB porttal is rendelkezik. Így nem csak napenergiával, hanem kábellel, egy 5 V/ 2 A töltővel vagy laptoppal is töltheti!

A doboz tartalma

  • Hordozható napelemes töltő
  • USB kábel
Márka BigBlue
Modell SL-CP001B
Szín Kék
Akkumulátor típusa Lítium-polimer
Kapacitás 10,000mAh / 3.7V
LED teljesítménye 1 W
Működési idő a zseblámpa használatával Kb. 30-32 óra
Micro USB bemenet 5V/2 A
USB kimenet 2.1 A
Töltési idő Kb. 12 óra (laptopon keresztül) / kb. 6 óra ( 5V / 2A töltőn keresztül) / kb. 55 óra (napelemen keresztül, közvetlen napfénnyel)
Vízállóság IPX4
Méret 88x170x18 mm
Súly 258 g
0

TETŐ

X