Xiaomi Redmi Buds 5 PRO TWS fülhallgató, lila BHR7799GL

Xiaomi Redmi Buds 5 PRO TWS fülhallgató, lila BHR7799GL

26710 Ft

Garancia : 24 hónapn n

2 készleten

SKU: XIAO-TWS-RBUDS5P-AP Kategória: Brand:

Ha igényes zenehallgató vagy, akkor adj egy esélyt a neves Xiaomi által készített vezeték nélküli fülhallgatónak.

Ez a fülbe helyezhetõ (in-ear) termékvariáns nagyszerûen tompítja a külsõ hangokat. Zárt szerkezete nem engedi ki a hangokat, ezáltal a környezeted nem fogja tudni, hogy jelen pillanatban mit hallgatsz. A beépített mikrofon hívások lebonyolítását és hangok felvételét is megengedi.

Praktikus funkciói közé tartozik az aktív zajszûrõ (ANC), amely minden zajos helyen kiváló minõségû zenehallgatást biztosít. Felszereltségébõl az Ambient Aware funkciót sem hagyták ki, mely beengedi a fülbe a legfontosabb környezeti hangokat, mint pl. a rádióbejelentést vagy a figyelmeztetést érkezõ mentõautóra, villamosra.

Funkciói között a zeneszámok közötti váltás, a hívások fogadása és a hangerõszabályozás egyaránt meglelhetõ. Így garantált a komfort mind munka, mind zenehallgatás vagy játék közben. IP54 védettségi szinttel kérkedik. Ez védelmet nyújt a fröccsenõ vízzel szemben, ami remek társsá teszi utazáshoz, sportoláshoz vagy szabadtéri tevékenységekhez.

Élvezd a zenehallgatást az elsõosztályú Xiaomi Redmi Buds 5 Pro vezeték nélküli fülhallgatóval

Ezen Xiaomi vezeték nélküli fülhallgató akkumulátorának funkcionálási ideje egy feltöltéssel akár 10 óra. Természetesen töltõtokot egyaránt mellékeltek hozzá, mely további 25 óra üzemidõt biztosít. Így együttesen 35 óra zenehallgatási idõt kapsz.

Ez egy true wireless termékváltozat, ennélfogva semmilyen kábelre sem lesz szükséged. A jól ismert Xiaomi által létrehozott vezeték nélküli fülhallgató a következõ kodekeket támogatja: LDAC. Impedanciája csupán 16 Ohm, ami kíméli az akkut, viszont nem befolyásolja a zenelejátszás hangerejét. 11 mm méretû hangszórója minõségi hangvisszaadást szavatol. 53 g-os tömegének köszönhetõen szinte észre sem fogod venni, hogy viseled.

Tulajdonságok:

Vezeték nélküli Hi-Res Audio

Támogatja a fejlett LDAC audiokodekket

A Redmi Buds 5 Pro rendelkezik a Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal, és támogatja az LDAC audiokodekket akár 24bit/96kHz mintavételi frekvenciával, lehetõvé téve az Ultra HD hangzást minimális torzítással. *A Hi-Res Audio és az LDAC 24bit/96kHz-es hangminõségének megtapasztalásához gyõzõdjön meg róla, hogy az LDAC aktiválva van a kompatibilis Android™ OS okostelefonokon.

Egyedi koaxiális kettõs meghajtó kialakítás

Nagy felbontású, Hi-Fi hangminõség

A Redmi Buds 5 Pro koaxiális kettõs meghajtó kialakítással rendelkezik, amely egy 11 mm-es, titán membránnal ellátott mélysugárzóból és egy 10 mm-es piezoelektromos kerámia tweeterbõl áll. Ez a kialakítás pontos hangvisszaadást biztosít minden frekvencián, kiegyensúlyozott teljesítményt biztosít sima magasakkal, gazdag közepekkel és szilárd mélyekkel, így bármikor élvezheti a kiváló minõségû Hi-Fi hangzást.

Akár 52dB aktív zajszûrés

Az iparágvezetõ 52dB aktív zajcsökkentõ technológiával a Redmi Buds 4 Pro-hoz képest megháromszorozódott a zajcsökkentõ képesség, így nyugodtan élvezheti a zenét.

Akár 4 kHz-es ultra széles frekvenciájú zajszûrés

A zajfrekvenciák szélesebb tartományát fedi le, hatékonyan csökkenti a környezetbõl származó zajokat, és jelentõsen javítja a kényelmet.

3 mikrofon + AI zajszûrés a hívásokhoz

Kristálytiszta hívásminõség

A fülhallgató 3 mikrofonnal rendelkezik, amely egy AI-alapú zajcsökkentõ algoritmussal kombinálva megcélozza és kiküszöböli a környezõ zajt hívás közben, és ellenáll a 9 m/s-os szél által keltett zajnak, így zajos környezetben is tiszta kommunikációt tesz lehetõvé.

IP54 por- és vízállóság

Ideális edzésekhez

Izzadásálló kialakítás

Egy fülhallgató tömege: 5.1g(±0,2g)

Egy fülhallgató mérete: 6,5 × 6,5 × 29,7mm

A töltõtok tömege: 32.6g(±1g)

A töltõtok méretei: 61mm × 46.8mm × 25mm

Teljes tömeg:: 42.8g(±1g)

Az akkumulátor kapacitása: Fülhallgató: 54mAh; Töltõok: 480mAh

Töltõport: Type-C

Vezeték nélküli kapcsolat: Bluetooth® 5.3

Bluetooth protokollok: Bluetooth®Low Energy / HFP / A2DP / AVRCP

Kommunikációs tartomány: 10 m (akadálymentes, nyílt térben)

Hangszóró impedancia: 16 Ohm

0

TETŐ

X