Xiaomi Mi Body Scale 2 okosmérleg,Fehér

Xiaomi Mi Body Scale 2 okosmérleg,Fehér

6700 Ft

Garancia : 24 hónapn n

Elfogyott

SKU: XIAO-BODY-SCALE2-W Kategória: Brand:
13 precíz adat

A testtömeg mellett valós képet alkothatsz az egészségedrõl és az erõnlétedrõl a 13 adattípussal, pl. testösszetétel, izomtömeg-
arány
Nagy pontosság
A komplex algoritmusok sorozatával és a továbbfejlesztett bioelektronikus ellenállás
analízis (Bioeletrical Impedance Analysis – BIA), segítségével pontos statisztikák készíthetõk
Széleskörû felhasználás

A gyermekek és a felnõttek testtömegének mérése mellett használható pl. zöldség,
gyümölcs, csomag mérésére is.

Test egyensúly teszt

Az egyensúlyra való képesség egy a legalapvetõbb mozgásformák közül.
Az egy lábon állás közben becsukott szemmel tesztelheti a felhasználó saját egyensúlyérzékét.
16 felhasználóig
Automatikusan felismeri a családtagokat és 16 felhasználói profilt tud menteni.

Rejtett LED kijelzõ
A gyönyörû, rejtett kijelzõ látszik, miután legalább 3 másodpercig a mérlegen állsz és könnyen leolvasható a LED technológia segítségével.
Újonnan hozzáadva – Body Balance Test (egyensúly teszt)

Az egyensúly képessége az egyik alapvetõ mozgási képesség.
Állj az egyik lábadra, és hajlítsd be a másik térdedet úgy, hogy a nem támasztó lábadat felemeled a földrõl. (Ezt a fal mellett vagy az ajtóban állva végezd, így szükség esetén megtámaszkodhatsz.)
Csukd be a szemed.
Próbáld néhány másodpercig ezt a pozíciót tartani, így könnyen tesztelheted az egyensúlyodat.
Fogalmak
Testalkat: A testalkatokat gyakran négy osztályba sorolják.
Alma, vagy fordított háromszög [egy olyan személyt ír le, akinek szélesebb válla és mellbõsége van, mint a csípõje]
Banán, egyenes vagy téglalap egy olyan személyt ír le, akinek a derékmérete 9 hüvelykkel – kb. 23 cm – kisebb, mint a csípõmérete vagy a mellbõsége)
Körte, kanál, harang vagy háromszög (egy olyan személyt ír le, akinek nagyobb a csípõmérete, mint a mellbõsége)
Homokóra, háromszögek egymással szemben (egy olyan személyt ír le, akinek a csípõmérete és mellbõsége közel azonos, keskenyebb derékmérettel.)
A zsigeri zsír egyfajta testzsír, amely a hasüregben található. Több létfontosságú szerv közelében található, ideértve a májat, a gyomrot. Aktívan növelheti a súlyos egészségügyi problémák kockázatát. 13 alatt a zsigeri zsírok szintje egészséges. Ha az érték 13 és 59 között van, az életmód azonnali megváltoztatása ajánlott.
Az alapvetõ anyagcsere az a kalóriaszám, amelyre a testednek szüksége van a legalapvetõbb életfenntartó funkciók teljesítéséhez.
A csonttömeg vagy a csontsûrûség képet adhat a csontok egészségérõl. A csonttömeg-méréseket csontritkulás (osteoporosis) diagnosztizálására használják (állapot, amelyet csökkent csonttömeg jellemez), hogy megtudják, milyen jól mûködnek az osteoporosiskezelések, és hogy megjósolják, milyen valószínûséggel törnek el a csontok. Általában a +1 és a -1 közötti pontszámot normálisnak vagy egészségesnek tekintik. A -2,5 vagy annál alacsonyabb pontszám azt jelzi, hogy csontritkulásban szenvedsz. Minél nagyobb a negatív szám, annál súlyosabb a csontritkulás.
A testkor a biológiai életkorodat mutatja az egészséged és a fittséged alapján, szemben azzal, ami a születési anyakönyvi kivonatban szerepel. A fehérje arány a fõ tényezõ, amely tükrözi a felhasználók táplálkozási állapotát, testi fejlõdését és egészségi állapotát.
Design
Rejtett LED kijelzõ, amely automatikusan szabályozza fényerejét
Lekerekített sarkok
Ultravékony készüléktest
Nagy pontosságú mérés
A test nem csak a teljes tartományban képes érzékelni, hanem az adatok is pontosak lesznek. És Hogyan szerzi meg a mérleg ezeket a pontos adatokat? Alkalmazza a BIA-t, azaz egy megbízhatóbb és elfogadhatóbb módszert, amely pontos mérést nyújt a test összetételhez.
Ha mezítláb állsz a mérlegen, egy nagyon kicsi, biztonságos elektromos jelet küld a négy fém elektróda segítségével a lábadon keresztül a testedbe. Ezután a test adatai az elektromos áramlás és ellenállás révén kerülnek megállapításra.
Figyelem: Amikor a mérlegen állsz, egy kis elektromos áram megy keresztül a testeden.
Terhes nõk részére nem ajánlott a használata
Súlytartomány: 100g-150kg

A családtagok automatikus azonosítása és 16 felhasználói profil tárolása
A precíziós pontosság elsõdleges a mérleg számára. A mérleg pontosan érzékeli a súlyt, a mérleg mûködtetéséhez szükséges minimális súly 100 gramm, maximális teherbírása pedig 150 kilogramm. Tehát mit is csinálhatunk ezzel a mérleggel? (A felnõttek és gyermekek súlyának mérlegelése mellett széles körben használják zöldségek, gyümölcsök, csomagolás esetén is.)
A mérleg 16 ember információit képes kezelni, amely így szinte minden családtagot lefedhet.
0

TETŐ

X