Shelly H&T(3. generációs) WiFi+BT pára-és hõmérs. szenzor,Fehér

Shelly H&T(3. generációs) WiFi+BT pára-és hõmérs. szenzor,Fehér

13280 Ft

Garancia : 24 hónapn n

17 készleten

SKU: SHELLY-HT-GEN3-W Kategória: Brand:

A Shelly PLUS H&T GEN3 a népszerû H&T PLUS szenzor 2024-es új GEN3-as változata.

A több mint 1 éves elem-élettartamnak köszönhetõen a Shelly Plus H&T GEN3 gondoskodik arról, hogy mindig tisztában legyél otthonod vagy irodád hõmérsékletével és páratartalmával. A gyorsabb processzorral és dupla memóriával rendelkezõ Shelly Plus H&T GEN3 a körülmények legkisebb változását (akár 0,5 fok hõmérséklet vagy 1% páratartalom válttozást) is figyeli, és segít megelõzni a kiszáradást vagy a penészedést, miközben kényelmes körülményeket biztosít a helyiségben. Elõdjéhez képest kijelzõjén a hõ és páratartalom adatokon felül az idõt is mutatja.

A Shelly Plus H&T elemrõl (4 db AA elem szükséges a mûködéséhez) vagy egy USB-C töltõkábellel hálózati töltésrõl is képes mûködni. Elemes mûködés esetére a Shelly Plus H&T-hez 1 évnél is hosszabb üzemidõt ígér a gyártó, köszönhetõen a szuper energiatakarékos e-papír kijelzõnek. A Shelly Plus H&T-t egy C típusú USB-nyílással is ellátták, az errõl való mûködés során gyakrabban, akár 5 percenként jelenti le a frissen mért adatokat.

A minimalista, ám mégis modern dizájnú eszköz minden iroda és lakás dísze, és segítségével nem csak a Shelly app-ban követhetõ – akár az interneten keresztül távolról is – a helyiségek páratartalom-szintje és hõmérséklete, hanem a képernyõn a helyszínen is követhetõek az adaok. És persze változatlanul automatizációkat is építhetünk az adatokra és okosan vezérelhetünk más Shelly eszközöket.

Közvetlenül Wi-Fi-re kapcsolódik, nincs szükség vezetékezésre, sem hub-ra / központi egységre a használatához. Az ESP-Shelly-C38F chip-nek köszönhetõen – más Shelly Plus GEN3 eszközökhöz hasonlóan -, pillanatok alatt párosítható a telefonnal Bluetooth segítségével.

A mért adatokat a termékhez járó ingyenes Shelly Cloud 1 évig tárolja és a szintén ingyenes Shelly okostelefon app-ban az adatok megtekinthetõek és le is tölthetõek róla.

A terméket elem nélkül szállítjuk.

GATEWAY FUNKCIÓK:

Elõdje ESP32 chip-el szeret, viszont a Shelly Plus H&T GEN3 már az ESP-Shelly-C38F cshippel lett felvértezve. Elõdjéhez hasonlóan a Wi-Fi + Bluetooth protokollokat is támogatja az eszköz. Bluetooth átjárót is tartalmaz, a Shelly új generációs Bluetooth érzékelõinek és Bluetooth távirányítónak Bluetooth vevõegységeként / átjárójaként is képes egyben mûködni. Egyben tartalmaz egy Wi-Fi repeater (Wi-Fi jelismétlõ) funkciót is, melynek bekapcsolásával a távolabb telepített Shelly eszközök számára továbbít – egyfajta Wi-Fi mesh-ként – Wi-Fi jelet.
Az új chipnek köszönhetõen a Shelly GEN3 eszközöket felkészítették a Matter kompatibilitásra is, így biztosak lehetünk benne, hogy jövõálló eszközt vásárolunk a Shelly GEN3-as eszközök esetében.

BLUETOOTH PÁROSÍTÁS:

Telefonnal való párosítása a többi második generációs Shelly Plus és Pro eszközhöz hasonlóan Bluetooth protokollon történik, egyszerûen és gyorsan.

Más Shelly termékekkel együtt használva:

Plus H&T GEN3 + Plus Plug S

Az otthoni hõmérséklet szabályozása még soha nem volt ilyen egyszerû! A fûtõtestet csak csatlakoztasd egy Shelly Plug vagy Plug S okoskonnektorhoz, és egy jelenet segítségével automatizáld a Shelly Plus H&T adatai lapaján a WiFi-s konnektor ki és bekapcsolását.

Plus H&T GEN3 + Plus 1

Kerüld el a magas páratartalmat és elõzd meg a penészképzõdést azáltal, hogy rákötöd a fürdõszobai vagy más ventilátorod egy Shelly Plus 1-re, és egy jelenet segízségével a Shelly Plus H&T adatai alapján automatikusan bekapcsolod a ventilátort egy megadott páratartalom értéknél.

Plus H&T GEN3 + Plus 2PM

A forró nyári hónapokban a lakás felmelegedésének egyik oka az ablakokon keresztül bejutó közvetlen napfény. Állítsd be a Shelly H&T maximális hõmérsékletét, és kérd a motoros redõnyöket vezérlõ Shelly Plus 2PM-et, hogy zárja be a redõnyöket.

Terméktulajdonságok:

 • Alacsony fogyasztású e-ink kijelzõvel
 • 4 x 1,5 V AA elemmel mûködik (nem tartozék)
 • USB-C csatlakozóval állandó áramellátású tápegységrõl is mûködtethetõ (nem tartozék)
 • Alacsony elemfogyasztás (akár 1 éves akkumulátor-élettartam)
 • Akár 1 év ingyenes adattárolási lehetõséget kínál elemzésekhez és statisztikákhoz
 • 0,5 fok celsius és 1% páratartalom határérték (érzékenység) adható meg (hogy milyen gyakran jelentse le a változást), és max. 5 percenként kapcsolódik a felhõre a hõmérsékleti és páratartalom érték lejelentéséhez
 • Bluetooth párosítás
 • Falra is felszerelhetõ
 • Kompatibilis az Alexa, a Google Home rendszerekkel is
 • Matter kompatibilitás lehetõsége
 • Szín Fehér

0

TETŐ

X