JBL Tune Beam True Wireless fülhallgató, Fehér

JBL Tune Beam True Wireless fülhallgató, Fehér

40530 Ft

Garancia : 24 hónapn n

4 készleten

SKU: JBL-TBEAM-WHT Kategória: Brand:

Ezek az igazi vezeték nélküli fülhallgatók akár 48 órányi kivételes JBL Pure Bass Sound hangzást nyújtanak, míg az ergonómikus, víz- és porálló kialakítás egész napos kényelmet biztosít bármilyen idõjárás esetén. Egy egyszerû érintéssel kezelheted és élvezheted a tökéletes hívásokat bárhol, környezeti zajok nélkül. Az aktív zajszûréssel és a Smart Ambient technológiával. A pálcás zárású kialakítás biztosítja a biztonságos illeszkedést, a külsõ zajtól való elszigetelést a jobb hangteljesítmény érdekében. A legjobb az egészben, hogy a JBL Headphones App segítségével személyre szabhatod a teljes hallgatási élményét.

JBL PURE BASS SOUND

Az okosan tervezett 6 mm-es meghajtók, amelyeket a bot alaktényezõje továbbfejleszt, a JBL tiszta basszushangját biztosítják, így minden lüktetõ ütemet érezni fog.

Bluetooth 3.5LE Audio hangzással

A következõ generációs Bluetooth technológiának köszönhetõen a JBL Tune Beam fülhallgatók alacsony energiafogyasztással, kiváló minõségben közvetítik a hangot. Ezenkívül a BT 5.3 lehetõvé teszi, hogy szinkronizált hangot függetlenül streamelhass minden fülhallgatóra, így használhatod az egyik vagy mindkét fülhallgatót. Vagy megoszthatod videódat vagy zenei tartalmaidat.

Aktív zajszûrés Smart Ambient funkcióval

Hallj többet abból, amibõl akarsz, és kevesebbet abból, amibõl nem. Az Active Noise Canceling technológia lehetõvé teszi a zajok minimalizálását. Az Ambient Aware segítségével bármikor ráhangolódhatsz a környezetedre, így nagyobb biztonságban érezheted magad, a TalkThru pedig lehetõvé teszi, hogy megállj egy gyors csevegésre anélkül, hogy ki kellene venned a fülhallgatót.

4 mikrofonos technológia az éles, tiszta hívásokhoz

Élvezd a problémamentes, kihangosított hívásokat sztereóban. A Tune Beam fel van szerelve 4 mikrofonnal, így mindig tökéletes tisztasággal fogsz hallani. Soha ne habozz újra felvenni vagy hjvást kezdeményezni. A VoiceAware segítségével pedig kiválaszthatod, hogy mennyit akarsz a saját hangodból hallani a visszairányított mikrofon szabályozásával.

Akár 48 órás akkumulátor-élettartam

Soha ne maradj le egyetlen ütemrõl se 48 (12+36) óra akkumulátor-üzemidõvel. Töltsd csak 15 percig, hogy 4 órányi játékidõt kapj.

Víz-és porálló

A strandtól a bicikliútig az IP54-minõsítésû fülhallgatók és IPX2-es töltõtok víz- és porállóak az egész napos élményért

JBL Headphones App kompatibilis

Hallgasd egész nap – a maga módján. Telefonálj a dedikált alkalmazással, vagy akár alakítsd át a JBL Wave Beam-et ideális audiotársaddá.

0

TETŐ

X