JBL Tune 130NC TWS fülhallgató, Fehér

JBL Tune 130NC TWS fülhallgató, Fehér

41990 Ft

Garancia : 24 hónapn n

6 készleten

SKU: JBL-T130NCTWS-WHT Kategória: Brand:

JBL Pure Bass Sound

Az okosan megtervezett 10 mm-es meghajtók a Dot formával kiegészítve a JBL tiszta basszushangját biztosítják, így minden lüktetõ ütemet érezni fog.

Aktív zajszûrés Smart Ambient funkcióval

Halljon többet arról, amit akar, és kevesebbet arról, amit nem. Az aktív zajszûrõ technológia 2 mikrofonnal lehetõvé teszi a hangzavarok minimalizálását. Az Ambient Aware segítségével bármikor ráhangolódhat a környezetére, így nagyobb biztonságban érezheti magát, amikor külföldön tartózkodik, a TalkThru pedig lehetõvé teszi, hogy fejhallgató eltávolítása nélkül megálljon egy gyors beszélgetésre.

4 mikrofon a tökéletes hívásokhoz

Élvezze a problémamentes, kihangosított hívásokat sztereóban. A Tune 130NC TWS 4 mikrofonnal van felszerelve, így Ön mindig tökéletes tisztasággal fog hallani. Soha ne habozzon újra felvenni vagy kezdeményezni egy hívást. A VoiceAware segítségével szabályozhatja a fülhallgatóba visszavezetett mikrofonbemenet mennyiségét, és kiválaszthatja, hogy mennyit halljon a saját hangjából.

Egész napos illeszkedés és kényelem

A Dot kialakítás szorosan és biztonságosan lezárja a hallójáratot, mélyebb basszusteljesítményt, elszigetelést a környezeti zajoktól és kényelmet biztosít, így egész nap boldogságban hallgathatja. Csak a zenét fogod érezni.

JBL fejhallgató alkalmazás

A JBL Headphones App segítségével élvezheti a zenét a maga módján. Testre szabhatja hallgatási élményét, kitalálhatja a legmegfelelõbb illeszkedést, megkeresheti fülhallgatóit, és még egy csendbuborékot is létrehozhat a tökéletes nyugalom érdekében.

Akár 40 órás akkumulátor-élettartam

Soha ne hagyjon ki egyetlen ütemet sem 40 (10+30) órás akkumulátor-üzemidõvel vagy 8 órás plusz 24 órával, ha a zajszûrõ bekapcsolt állapotban van. Töltsön mindössze tíz percig, hogy 2 óra játékidõt kapjon.

Vízálló és izzadságálló

Ne tántorítsa el a rossz idõjárás. Az IPX4 vízállóságnak és izzadságállóságnak köszönhetõen nincs olyan edzés vagy felhõszakadás, amelyet a Tune 130NC ne tudna kezelni.

0

TETŐ

X