JBL FLIP6 vízálló Bluetooth hangszóró, Kék

JBL FLIP6 vízálló Bluetooth hangszóró, Kék

60900 Ft

Garancia : 24 hónapn n

11 készleten

SKU: JBL-FLIP6-BLU Kategória: Brand:

JBL FLIP 6 vízálló Bluetooth hangszóró

A te kalandod, a te hangszóród. A vagány JBL Flip 6 erõteljes JBL Original Pro Sound hangzást biztosít kivételes tisztasággal az optimalizált kialakítású hangszóróiból. Ez a nagy hangerejû, hordozható hangszóró víz- és porálló, így bárhová magaddal viheted. A 12 órás akkumulátor-üzemidõnek köszönhetõen pedig bulizhatsz a napnyugtáig; vagy akár felkeltéig. Használd a PartyBoost több kompatibilis hangszóró összekapcsolásához.
JELLEMZÕK:
IP67 tanúsítvány
Soy-ink technológia és környezetbarát csomagolás
Vezeték nélküli lejátszás Bluetooth-kapcsolattal
Akkumulátor élettartam egy feltöltéssel: 12 óra
HANGOSABB, ERÕSEBB HANGZÁS
A ritmus a JBL Flip 6 kétutas hangszórórendszerén keresztül jut el hozzád, amelyet úgy terveztek, hogy hangos, kristálytiszta, erõteljes hangzást biztosítson. A mélysugárzója kivételes mélyeket és középfrekvenciákat biztosít, míg a különálló magassugárzó éles, tiszta magas hangokat produkál. A Flip 6 optimalizált kettõs passzív sugárzóval is rendelkezik a mélyebb basszus érdekében, a Harman fejlett algoritmusával finomhangolva.
IP67 VÍZ- ÉS PORÁLLÓ
Akár medence, akár park, játszótér a Flip 6 IP67 vízálló és porálló, így magaddal viheted bárhová.
12 ÓRA JÁTÉKIDÕ

Hihetetlen 12 órás akkumulátor-üzemidõvel a JBL FLIP 6 lehetõvé teszi, hogy bulizz és ne foglalkozz semmi mással.
MERÉSZ DIZÁJN
A merész hang és a merész dizájn találkozása. A nagy hangerejû, mégis hordozható kialakítás bármilyen személyes stílushoz illeszkedik. Állítsd függõlegesen vagy vízszintesen és válassz a több szín közül.
PÖRGESD FEL A SZÓRAKOZÁST A PARTYBOOST SEGÍTSÉGÉVEL

A PartyBoost lehetõvé teszi, hogy akár két JBL PartyBoost kompatibilis hangszórót párosíts a sztereó hangzáshoz, vagy több JBL PartyBoost kompatibilis hangszórót csatlakoztass egy rendszerre.
JBL APP
Maximalizáld hangélményét a JBL Portable alkalmazással. Frissítéseket és terméktámogatást kaphatsz közvetlenül a telefonodról.
USB TÖLTÉS VÉDELEM
Kapcsolódjon nyugodtan tültésre. A JBL Flip 6 USB-C töltésvédelmet kínál. Ez azt jelenti, hogy egy hang figyelmezteti, hogy húzd ki a csatlakozót, ha az eszköz vizet, sót vagy bármilyen más káros hatást észlel.
VEZETÉK NÉLKÜLI BLUETOOTH STREAMING
Vezeték nélkül streamelhetsz zenét telefonodról, vagy bármilyen más Bluetooth-képes eszközrõl.
KÖRNYEZETBARÁT CSOMAGOLÁS
A JBL elkötelezett a fenntarthatóbb, környezetbarát csomagolás mellett. A Flip 6 újrahasznosított papír alapú dobozba van csomagolva. A mûanyag burkolat több mint 90%-ban újrahasznosított, a külseje pedig szójatintával van nyomtatva.
0

TETŐ

X