Apple Watch S9 Cellular 45mm Fekete Alu tok,Fekete sport szíj

Apple Watch S9 Cellular 45mm Fekete Alu tok,Fekete sport szíj

281860 Ft

Garancia : 24 hónapn n

1 készleten

SKU: APPLE-MRMD3QH-A Kategória: Brand:

Okosabb.

Fényesebb.

Kezesebb.

Az eddigi legerõsebb chip az Apple Watch történetében. Varázslatosan új lehetõség az órád kezelésére a kijelzõ érintése nélkül. Kétszer nagyobb fényerõ. És mostantól karbonsemleges tok-óraszíj kombinációt is választhatsz.

Vadiúj S9 SiP

A jövõbe mutat.

Az egyedi tervezésû Apple chippel az Apple Watch Series 9 sokoldalúbb és gyorsabb, kezelése intuitívabb. Az új kétmagos CPU 5,6 milliárd tranzisztort tartalmaz – 60%-kal többet, mint az S8 chip. Az új négymagos Neural Engine akár kétszer gyorsabban dolgozza fel a gépi tanulási feladatokat. Ez számos újítást tesz lehetõvé, köztük egy új vezérlési kézmozdulatot, az ujjak dupla összekoppintását.

2x nagyobb fényerõ

Fényben nyerõ.

A Series 9 fejlett kijelzõrendszere 2000 nitre növeli a maximális fényerõt, ami a Series 8 értékének kétszerese, így könnyebben olvasható ragyogó napsütésben. Félhomályban is jobb használni, olyan helyzetekben, ahol kevesebb fényre van szükség – például a moziban –, mert 1 nites minimum fényerõre is képes.

watchOS 10

Rendkívüli rendszer.

Újragondolva.

A watchOS 10 minden eddiginél jobban kihasználja a kijelzõt. Lényegében az összes app teljes újratervezésen esett át, hogy több mindent átláss egy pillantással. Csak forgasd el a Digital Crownt, és bármilyen számlapról könnyedén megjelenítheted az Intelligens paklit a widgetek friss és releváns információival. És most már a látásodra és a mentális egészségedre vonatkozó hasznos adatok is segítenek figyelemmel kísérni a testi-lelki folyamataidat – mindezt közvetlenül az órádon.

Az Apple elsõ karbonsemleges terméke megérkezett.

Az anyaghasznosítás, a tiszta energia és az alacsony szén-dioxid-kibocsátású szállítmányozás terén véghezvitt folyamatos innovációknak köszönhetõen az Apple Watch mostantól karbonsemleges tok-szíj kombinációkban is elérhetõ.

Egészség

Értékes adatok karnyújtásnyira.

Az Apple Watch segít jobban átlátni a mentális és testi egészségi állapotodat. Mindig biztonságban tudhatod az egészségügyi adataidat. És teljesen kezedben a kontroll, ha megosztanád õket az orvosoddal, barátaiddal vagy családtagjaiddal.

Figyel a szíved egészségére. Az Apple Watch Series 9 az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardiogramhoz hasonló EKG-t tud készíteni. A Pulzusszám app pedig értesít, ha kiugróan magas vagy alacsony a pulzusod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Mérd meg a véroxigénszinted. Egy frissítõ innováció. Az Apple Watch Series 9 különleges érzéke­lõjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenõriz­heted a véroxigén­szinted. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, ezeket az adatokat pedig bármikor áttekintheted.

Álmaid órája

Az Alvás app az alvás­idõd rögzítése mellett azt is meg­mutatja, mennyi idõt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, illetve ébren.

Értsd meg jobban a ciklusod

Az Apple Watch Series 9 alvás közben innovatív érzékelõvel követi a test­­hõmérsékletedet, megmutatva, hogyan alakult az idõvel. A Ciklus­követés erre alapozva tudja vissza­menõleg meg­becsülni a pete­érésed idejét, ami hasznos lehet a család­tervezéshez.

Jegyezd fel, hogy érzed magad

Az Apple Watchon a Tudatosság appban érzékletes képek közül választhatod ki az aktuális lelkiállapotodhoz illõt, így naplózhatod a pillanatnyi érzéseidet és napi hangulatodat. Kapcsolódó értesítések és szám­lapra helyezhetõ komplikációk segítenek, hogy kiegyensúlyozott maradj.

Szinkronban a gyorsuló világgal

Az Apple Watch segít, hogy közvetlenül az órádról tarts kapcsolatot és maradj képben azzal, aki és ami igazán fontos. A mobilhálózatos modellel ehhez még az iPhone-odnak sem kell a közelben lennie.

Streamelj zenét és podcastokat

Több millió dal vár az Apple Musicon, hogy mindig legyen, ami ritmusban tart, de hallgat­hatsz hangos­könyveket, és kedvenc podcastjaid legújabb epizód­jai­ban is elmerülhetsz.

Fizess csuklóból

A pénztárcád a zsebedben maradhat. Fizess az óráddal, egyetlen mozdulattal az Apple Payjel.

Engedd, hogy az órád vezessen

Az Apple Térképek részletes navigációja fizikai visszajelzéssel tudatja, pontosan merre kell menned – még a számlapra sem kell pillantanod.

Fitnesz

Egyszerûen motiváló.

Bármilyen edzésre készülsz, biztosan megtalálod az órádon, és egy mozdulattal elindíthatod. Testre szabható nézetekben láthatod az összes motiváló mérõszámot. A strapabíró kialakításnak köszönhetõen pedig mindent beleadhatsz, és közben nem kell féltened az Apple Watchod.

Biztonság

Könnyen elérhetõ a segítség, ha rajtad az órád.

Ha elesel, autóbalesetet szenvedsz, vagy egyéb vészhelyzetbe kerülsz, a Series 9 segítséget tud hívni neked.

Ütközés­észlelés

Az Apple Watch Series 9 képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, elküldi a diszpécsernek a tartózkodási helyed, és az általad beállított, vész­helyzetben értesítendõ személyeknek is jelzi, hogy baleset ért.

Esésészlelés

Az Apple Watch Series 9 képes észlelni, ha nagyot esel, és segítséget hívni, ha mozgásképtelen állapotba kerülsz. A funkció alkalmazkodik az Edzés app használatához.

0

TETŐ

X