Apple Watch S8 GPS 45mm csillagfény színû tok,

Apple Watch S8 GPS 45mm csillagfény színû tok,

207380 Ft

Garancia : 24 hónapn n

1 készleten

SKU: APPLE-MNP23CM-A Kategória: Brand:

Gyönyörû és az is marad

A teljes elõlapot kitöltõ Retina kijelzõ lenyû­gözõ, bárhonnan is nézed, és minden tûéles rajta. A színek ragyogóak, a számlapok pedig fényesebbek, és az órád felemelése nélkül is könnyebben leolvashatók.

Repedésálló

Strapabírónak tervezve.

Porálló

IP6X tanúsítással.

Vízálló

WR50-es vízállóság, hogy úszhass is vele.

Egészségrõl, tudatosan.

Testhõmérséklet-figyelés. Az iPhone-od Egészség appjával együtt használva hasznos információkkal szolgál a menstruációs ciklusodról.

Fejlett érzékelõk. Az EKG appal az egy elvezetéses elektro­kardio­gramhoz hasonló EKGt tudsz készíteni. A vér­oxigén­szintedet is bármikor ellenõrizheted az órával.

Segítség, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.

Az Ütközés­észlelés és az Esés­észlelés auto­matikusan képesek segélyhívást indítani. A Vészhelyzet – SOS funkciónak köszönhetõen pedig egy gomb­nyomással jelezheted, hogy segítségre van szükséged.

Nagyon megmozgat.

A tovább­fejlesztett Edzés app új lehetõségeket kínál a mozgáshoz, edzéseidet pedig sokoldalú mérõ­számokkal szabhatod magadra.

Mindenhez közel lehetsz, ami fontos.

Telefonálj és küldj üzeneteket közvetlenül az órádról.

Egész napos aksiüzemidõ. Akár, 18 órás üzemidõ, Alacsony töltöttségû módban pedig akár 36 óra.

Ahány óra, annyi stílus.

Bármiért rajongsz, az App Storeban több tízezer alkalmazás közül válogathatsz hozzá, közvetlenül az Apple Watchodról. A komplikációkkal pedig az órád számlapját is kedved szerint alakíthatod.

0

TETŐ

X