Apple iPhone 14 Leather Case with magsafe,S.kék

Apple iPhone 14 Leather Case with magsafe,S.kék

24810 Ft

Garancia : 24 hónapn n

1 készleten

SKU: APPLE-MPP63ZM-A Kategória: Brand:

iPhone 14-bõrtok Magsafe funkcióval


Az iPhone 14-hez tervezett, MagSafe funkciójú Apple bõrtok extra védelmet nyújt, és egyben stílusos kiegészítõje is a telefonodnak.

A tok kiváló minõségû, különleges cserzésû és festésû bõrbõl készül, így lágy tapintású külsõ felülete az idõ múlásával természetes módon nyeri el patináját. Egy pillanat alatt bepattan a helyére, ahogy felteszed, és úgy védi az iPhone-odat, hogy az nem tûnik tõle vastagabbnak.

Beépített mágnesek illesztik tökéletesen az iPhone 14-re, így feltenni és levenni is minden alkalommal fantasztikusan gyors és kényelmes. A pontosan illeszkedõ mágnesekkel a vezeték nélküli töltés gyorsabb és egyszerûbb, mint valaha. Ha töltened kell a telefonodat, csak hagyd rajta a tokot, és pattints rá egy MagSafe töltõt, vagy helyezd egy Qi-kompatibilis töltõre.

A tervezési és gyártási folyamat részeként ez a tok több ezer órányi tesztelésen esik át – ahogy az az Apple saját tervezésû tokjainál megszokott. Így nemcsak remekül mutat, de a karcolásoktól és az ütõdésektõl is megvédi az iPhone-t.

Ez a kiváló minõségû, rugalmas bõrbõl készült tok megvédi az iPhone-odat. Természetes anyagán egy finom bõrövhöz hasonlóan egyedi redõket és mintázatot is felfedezhetsz, és idõvel gyönyörû patinát is kaphat. A MagSafe kiegészítõkkel való használat idõvel csekély nyomot hagy rajta. Ha aggódnál emiatt, érdemes inkább szilikontokot vagy átlátszó tokot választanod az iPhone 14-hoz.
0

TETŐ

X