Apple Airpods Max, Szürke

Apple Airpods Max, Szürke

259950 Ft

Garancia : 24 hónapn n

Elfogyott

SKU: APPLE-MGYH3ZM-A Kategória: Brand:
AirPods Max
Megérkezett az AirPods Max. Lehengerlõ hifiaudio és az AirPodsból már jól ismert mesésen kifinomult egyszerûség ötvözete. Végtelenül jó hangzás, a füledre szabva.
Radikálisan új dizájn.
Alapjaiban újragondoltuk a fület teljesen befedõ fejhallgatókat. Az AirPods Max fülpárnáitól a fej­pántig mindent úgy alakí­tottunk ki, hogy megannyi különbözõ fejformán biztosítsák az optimális hangszigetelést – így teljesen belemerülhetsz a lenyûgözõ hangzásba.
Fület gyönyör­ködtetõen szól.
Az AirPods Max a hifihangzást piacvezetõ aktív zajszûréssel ötvözve nyújt páratlan hang­élményt. Egyedi felépítésû meghajtói minden alkotó­elemükkel azon dolgoznak, hogy a lehetõ leg­kisebb torzítással szólaljon meg a hang a teljes hall­ható tartományban. A mély, gazdag basszusoktól a pontos közép­tartományon át a hibátlan, fényesen szóló magas hangokig valóban kristály­tiszta hangzást élvezhetsz.
Kifino­multan egyszerû.
Az AirPods Maxon is kihasználhatod az AirPods termékcsalád összes kényelmes vezeték nélküli funkcióját – például egyetlen érintéssel beállítható, és ha leveszed, automatikusan szünetelteti a zenelejátszást. Minden funkciója azért van, hogy nap mint nap bármelyik eszközödön gondtalanul merülhess el a zenehallgatás élményében.
Egy tok, ami lelassítja az idõt.
Amikor a vékony, puha Smart Case tokban tárolod, az AirPods Maxod ultraalacsony energiafogyasztásra kapcsol, ami õrzi a töltöttségét.
Bármire pörögsz, az aksi is bírni fogja.
20 óra zenehallgatáshoz, filmnézéshez és beszélgetéshez – bekapcsolt aktív zajszûréssel és térbeli hanggal.4 A fejhallgatót egyszerûen töltheted a Lightning csatlakozóján keresztül – egy ötperces gyors rátöltéssel újabb 1,5 órán át hallgathatsz vele zenét.
0

TETŐ

X